KONYA / ILGIN - Mecidiye İlkokulu

May

İlçemiz Ilgın Göstere Şehit Nihat Balkı İlkokulu ile beraber Konya gezisi düzenledik.

Öğrencilerimiz Konya gezi programı kapsamında İstiklal Harbi Şehitleri Müzesi, Mevlana Müzesi, Kule Site Alış Veriş Merkezi, 80 Binde Devri Alem Parkı ve Konya Bilim Merkezini gezdiler.

Öğrencilerimiz ilk defa sinemaya gittikleri için çok mutlu oldular.

Konya Bilim merkezinde ise çeşitli sergileri gezerek bir çok etkinliğe katıldılar.

Ulaşım konusunda destek sağlayan Ilgın Belediyesi´ne, yemek ve sinema konusunda destek sağlayan Nur ÇELİK GÜL Hanıma teşekkür ederiz.

May

Twin bilim setleri ile öğrencilerimizle çeşitli deneyler ve basit makinalar tasarlayip yaptık. Twin bilim ekibine ve YGA ya hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98.yılında halkında katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Nis

Mecidiye İlkokulu olarak Çanakkale Gezici Müzesini ziyaret ettik. Lala Mustafa Paşa Külliyesini de ayrıca gezdik

Nis

Şehitliğimizi ziyaret ederek şehitlerimize dua ettik. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Nis

Ilgın gezimiz kapsamında Ilgın İlçe Halk Kütüphanesini gezdik.

Nis

Okulumuz Bahçesi zararlı otlardan temizlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.